Montering af pillefyr står vi gerne for

Har du et pillefyr, du skal have monteret? Hos Allelev Smedie & Landbrugsservice kan vi foretage en professionel montering af pillefyr. Vi er placeret i Trustrup, men vi hjælper også gerne kunder i Grenaa, Ebeltoft, på øvrige Djursland og omegn. Vil du gerne være sikker på, at dit nye pillefyr bliver monteret rigtigt, kan vi være den rette til opgaven.

Hos Allelev Smedie & Landbrugsservice gør vi meget ud af at give den helt rigtige løsning i alt hvad vi foretager os. Dette er også tilfældet, når du skal have foretaget montering af et nyt pillefyr. Vi vægter faglighed højt, hvilket sikrer dig, at vi udfører håndværket med præcision. Ønsker du rådgivning i forbindelse med montering af dit pillefyr, hjælper vi også gerne med det.​

HVAD KOSTER DET AT FÅ FORETAGET MONTERING AF PILLEFYR?

Når du skal have foretaget montering af pillefyr, er der flere ting, der kan påvirke prisen. Der er derfor ikke faste priser på vores arbejde.

Det afhænger især af, hvad det er for en type pillefyr, du skal have monteret, og hvor stort omfanget af opgaven er.

​Selvom vi har varierende priser, har vi dog fair priser. Du kan derfor sagtens få en billig løsning, når du vælger os til at foretage monteringen af dit nye pillefyr. Vi vurderer gerne opgaven inden og kan på den måde give dit et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes.

Lad os hjælpe dig med at montere dit pillefyr

Vi kan være den helt rigtige løsning, når du skal have en faglig, kompetent virksomhed, der kan stå for montering af pillefyr. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser eller udførelsen af opgaven. 

Du kan kontakte os på telefon 86 33 92 55 eller 40 16 77 74 eller på e-mail perelgaard@allelevsmedie.dk. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Allelev Smedie & Landbrugsservice ApS

CVR: 37372978

Adresse​

Allelevvej 5

8570 Trustrup

Kontakt

Telefon: 86 33 92 55

Mobil: 40 16 77 74